Aanbod

Als diëtiste en gezondheidsbevorderaar bied ik verschillende vormen van begeleiding aan. Je kan bij mij terecht voor 1-op-1 sessies, al dan niet in een traject. Daarnaast bied ik ook materiaal aan dat je op eigen houtje kan doornemen zoals de Masterclass 'Help ik heb last van eetbuien' of de E-books 'Honger en verzadiging' of 'Goede gewoontes'. Hieronder lees je alles over hoe ik jou kan helpen.

Mocht je twijfelen over hoe ik jou het best kan helpen, kan je stees een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek boeken

Consultaties

Naast fysieke consultaties in Gentbrugge, blijf ik ook de mogelijkheid aanbieden om online consultaties te laten doorgaan.

Je kan bij mij terecht voor:

  • Het verbeteren van bloedwaarden
  • Het optimaliseren van je eetpatroon
  • Emotioneel eten
  • Eetbuien/overeten
  • Intuïtief eten
  • Om los te komen van het diëten en een betere relatie rond voeding op te bouwen

Naast losse consultaties kan je ook een 1 op 1 traject van 12 weken aangaan om gedurende 12 weken intensief te werken aan je relatie met voeding en jezelf. Geen schuldgevoelens rond voeding meer, wel terug goed in je vel zitten!

Mijn eetgewoonte is veranderd en dat is geweldig! Je bent vriendelijk. En behulpzaam. En ik ben zeer tevreden! Doe voort hoe je nu bezig bent! Je doet het geweldig!- Dominique

Masterclass 'Help, ik heb last van eetbuien'

In deze Masterclass over eetbuien en emo-eten licht ik de vijf meest voorkomende redenen voor eetbuien toe. Ik geef praktische informatie en oefeningen zodat jij van die eetbuien afkomt. Bovendien krijg je er een werkboek en een Eerste Hulp gids bij.

Feestdagen bundel

Zijn de feestdagen voor jou ook vooral een periode van stress? Wil je opnieuw kunnen genieten van de gezellige tijd met vrienden en familie?


In dit E-book neem ik jou mee hoe jij zorgeloos de feestdagen doorkomt.


De Selfcare adventskalender helpt jou om nog voor de feestdagen wat meer me-time te voorzien. Zo kan jij nog relaxter de feestdagen tegemoet!

E-books

Momenteel heb ik twee E-books in de aanbieding.


Het E-book Goede gewoontes leert je hoe he doelen het best opstelt zodat je ze ook blijft volhouden.


Het E-book Honger en verzadiging leert je alles dat je moet weten over je honger en verzadiging en geeft je concrete oefeningen om hier mee aan de slag te gaan.