Consultaties

Naast fysieke consultaties in Gentbrugge, blijf ik ook de mogelijkheid aanbieden om online consultaties te laten doorgaan.


Je kan bij mij terecht voor:

  • Het verbeteren van bloedwaarden
  • Het optimaliseren van je eetpatroon
  • Emotioneel eten
  • Eetbuien/overeten
  • Intuïtief eten
  • Om los te komen van het diëten en een betere relatie rond voeding op te bouwen

Tijdens de eerste consultatie zal ik een zo goed mogelijk zicht proberen te krijgen op welke zaken allemaal spelen. Op die manier kunnen we samen aan de slag. Je krijgt van mij niet enkel uitleg en theorie, maar ook heel wat praktische oefeningen en werkblaadjes. Zo kan jij meteen aan de slag!


Vanaf de tweede consultatie komen we terug op de gemaakte oefeningen en sturen we bij waar nodig. Zo gaan we steeds stapje per stapje verder.

Een eerste consultatie duurt ongeveer een uur en kost €60. Vanaf de tweede consultatie duren de consultaties een halfuur en kosten ze €30.

Je kan steeds een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek boeken, waarbij we kunnen kijken of er een match is om samen aan de slag te gaan!

Terugbetalingen

Omdat ik een erkende diëtiste ben, kan je bij verschillende mutualiteiten een terugbetaling aanvragen voor consultaties.

CM

Bij minstens 4 sessies kan je een eenmalige terugbetaling van 40 euro krijgen.


Bond Moyson

Bij een BMI hoger dan 25 of bij verhoogde cholesterol kan je 5 euro per consultatie terugkrijgen en dit voor maximum 6 consultaties per jaar.


Liberale mutualiteit

Je kan 5 euro per consultatie terugkrijgen en dit voor maximum 6 consulaties per jaar.


Helan (vroegere OZ & Partena)

Je kan 25 euro per kalenderjaar terugkrijgen.Consultaties die geen 24u op voorhand geannuleerd worden, zullen aangerekend worden.