Masterclass eetbuien en emo-eten

Ben jij het ook zo beu...

om op moeilijke momenten steeds naar voeding te grijpen?

om je keer op keer te overeten als je iets lekker eet?

om het gevoel te hebben dat je helemaal geen controle hebt rond voeding?

En wil jij...

Weten hoe je van die eetbuien af geraakt

Opnieuw van voeding kunnen genieten zonder de controle te verliezen

Een betere relatie met voeding

Dan is deze Masterclass iets voor jou!


Eetbuien, emo-eten, overeten... We starten de Masterclass door even alle termen toe te lichten. Daarna bespreek ik de vijf meest voorkomende redenen voor eetbuien die ik tegenkom in de praktijk. Bij elke reden geef ik dan ook tips om de eetbuien tegen te gaan. Ik sluit de masterclass af met concrete tips om toe te passen voor, tijdens en na een eetbui.Na deze masterclass

Weet jij waar je eetbuien vandaan komen

Ben jij gewapend met concrete informatie en tips om eetbuien te gaan voorkomen

Kan jij terug genieten van lekker eten, zonder bang te zijn dat je je keer op keer zal overeten

Wat mag je verwachten?


  • Een opgenomen Masterclass van een uur
  • Een werkboek met alle belangrijkste info en oefeningen uit de masterclass
  • De gids Eerste Hulp Bij Eetbuien om er op moeilijke momenten bij te nemen
  • Dat alles voor €24

Bovendien zag ik dat er heel wat interesse was om de Masterclass te combineren met een 1 op 1 sessie. Dus die optie is er nu ook! Zo kunnen we gedurende een uur even samen sparren over de vragen of moeilijkheden die jij nog hebt.


Zo kom jij eindelijk van die vervelende eetbuien af en ervaar JIJ terug de controle!

Wat anderen van de Masterclass vondenIk twijfelde om de Masterclass aan te kopen want ik ben niet iemand die vaak Webinars of Masterclassen volgt/kijkt, ik ga liever aan de slag met korte tips en tricks, of meer interactieve vormen van informatieoverdracht.

Maar de Masterclass is eigenlijk heel luchtig en vlot om te volgen! Er worden veel connecties gemaakt van theorie naar concrete voorbeelden en naar haar eigen ervaringen. Dit wordt afgewisseld met kleine doe- en denk oefeningen en dat doet je echt wel stilstaan bij jezelf en het omgaan met eetbuien, emo-eten, en voeding in het algemeen.


Ik vind dat de Masterclass ruimere onderwerpen raakt dan enkel eetbuien en emo-eten, er wordt gepraat over de algemene relatie tot voeding en hoe je voeding anders kan gaan bekijken/behandelen. De Masterclass helpt me om op een "lievere" manier om te gaan met mijn eigen lichaam en de voeding die ik kies. De klassiekere visies op "diëten" en omgaan met voeding zijn vaak veel strenger, terwijl de aanpak van Stephanie heel zacht en begripvol is.


Ik zou deze Masterclass zeker aan anderen aanraden. Ik denk dat deze ook kan helpen om Stephanie beter te leren kennen voor mensen die nog zouden twijfelen om bij haar op gesprek te gaan. De masterclass schetst een duidelijk beeld van haar visie en haar aanpak als gezondheidscoach. Je merkt bovendien dat ze zelf stevig in haar schoenen staat achter deze visie, het is duidelijk dat ze er absoluut in gelooft en hiermee zo veel mogelijk anderen wil helpen."- Ina


Veelgestelde vragen


1. Hoe lang heb ik toegang tot de Masterclass?


Levenslang! Van zodra jij de Masterclass koopt, ontvang jij een mailtje waarin je alle bestanden kan downloaden. Zo heb je er steeds toegang toe.2.

Ik denk niet dat ik last heb van eetbuien, ik kan gewoon niet goed stoppen als ik iets lekker eet. Is deze Masterclass iets voor mij?


Ja hoor! Ik bespreek eetbuien, maar ook andere gerelateerde zaken zoals emo-eten en overeten. Die zaken durven namelijk al eens op elkaar te lijken. Tijdens de inleiding maak ik ook het onderscheid in deze termen. Kortom, als je merkt dat je weinig controle hebt rond voeding is deze Masterclass interessant voor jou.3. Hoe veel tijd heb ik nodig voor de Masterclass?


De Masterclass zelf duurt ongeveer een uur. Om de bijhorende oefeningen te bekijken, reken je ook best een halfuurtje bij.Over de coach


Stephanie is erkend diëtiste en gezondheidsbevorderaar.  Ze helpt mensen in het verbeteren van hun relatie met voeding en hun lichaam. Stephanie specialiseerde zich in een gewichtsneutrale aanpak gebaseerd op intuïtief eten.