Dankbaarheid voor mijn lijf


Wat een periode! Ziek, start van de samenwerking met praktijk Godai, mijn officiële proclamatie, terug ziek en de lancering van de gids.

Veel leuke dingen dus, maar ook het teken dat ik misschien iets te veel hooi op mijn vork genomen heb. De komende periode zal ik dus proberen die balans iets beter te bewaren.
 

Door een dierbare in het ziekenhuis ben ik me er des te harder bewust van dat ik heel dankbaar mag zijn voor mijn lijf dat me gezond houdt. Dat lijf dat me helpt griepjes te boven te komen. Dat lijf dat elke dag zo veel ongelooflijke dingen doet om me in leven te houden.

Dan lijken zaken zoals welke maat dat lijf heeft of wat cellulitis of stretchmarks op dat lijf plots veel minder belangrijk.

Af en toe hebben we zo’n mindset switch wel eens nodig en ik hoop dat jij ook even extra dankbaar bent voor je lijf. Want dat lijf verdient het.