Just eat it - Laura Thomas

Het eerste boek dat ik las over intuïtief eten en Health At Every Size (HAES) en wat een eye-opener was dat! Laura Thomas opende echt een nieuwe wereld voor mij. Ik las dit boek op een moment dat ik twijfelde wat ik met mijn toekomst wou doen, ik zag het namelijk niet zitten om met de 'klassieke methode' van voedingslijstjes aan de slag te gaan. Door dit boek vielen de puzzelstukjes in elkaar en vond ik mijn weg in het intuïtief eten.

Intuïtief eten - Elyse Resch & Evelyn Tribole

Het officiële boek over Intuïtief eten kan natuurlijk niet ontbreken in mijn lijstje. Ik las het originele boek enkele jaren geleden in het Engels, maar ondertussen is er ook een Nederlandse versie. In dit boek nemen de grondleggers van Intuïtief eten, Evelyn Tribole en Elyse Resch je helemaal mee in de wereld van Intuïtief eten.

Health at Every Size - Lindo Bacon

Dit boek neemt je van A tot Z mee waarom je gewicht je gezondheid niet bepaalt. En daar zijn veel redenen voor! Dit boek is sterk wetenschappelijk onderbouwd wat er ook voor zorgt dat het iets minder vlot leest. Wel heel interessant!

Meer dan mooi - Anoushka Rees

De auteur, Anouschka Rees, helpt je om meer zelfvertrouwen te creeëren in deze looks-obsessed maatschappij.

Dit zijn affiliate linkjes. Dat betekent dat er een klein percentage van jouw aankoop naar mij gaat. Zo krijg ik een kleinigheidje in ruil voor de gratis tips die ik geef.