Aanbod voor professionals

Met een achtergrond in voeding en dieetkunde en een master in gezondheidsbevordering, combineer ik mijn werk als diëtist met een diepe passie voor onderzoek naar gewichtsstigma in de zorg. Op basis van mijn expertise bied ik ondersteuning aan professionals die zich willen verdiepen in thema’s als gewichtsneutraliteit en het voorkomen van gewichtsstigma in de gezondheidszorg. Mijn aanbod is steeds op aanvraag en volledig afgestemd op de behoeften van jouw organisatie of team.

Wat ik aanbied:

  • Workshops & trainingen: Praktische en interactieve sessies over onderwerpen zoals gewichtsstigma in de zorg, intuïtief eten en gewichtsneutraliteit. Speciaal ontworpen voor zorgverleners en gezondheidsprofessionals die zich willen bijscholen.
  • Supervisie: Begeleiding en supervisie voor professionals die hun praktijk willen versterken of die werken met cliënten rond complexe onderwerpen zoals eetstoornissen of gewichtsneutraliteit. Dit kan individueel of in groepsverband, en wordt volledig afgestemd op jouw noden.
  • Artikelen & contentcreatie: Mijn passie voor onderzoek zet ik ook in om grondige, evidence-based artikelen te schrijven. Ik lever content op maat voor vakbladen, blogs, en andere platforms over onderwerpen zoals gewichtsstigma en gezondheidsbevordering.

Met mijn focus op onderzoek en mijn ervaring in de praktijk, help ik jou graag verder om deze belangrijke thema’s op een dieper niveau te begrijpen en te integreren in jouw werk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden!