Een paar van mijn favorieten

Ma 07/02/2022

In deze blog deel ik graag wat van mijn favorieten met jou. Een boek, een podcast en een recept!

Mijn beste tips voor goede voornemens

Zon 19/12/2021

Als het gaat over goede voornemens zijn de meningen vaak verdeeld. Sommigen vinden het zalig om te reflecteren op het afgelopen jaar en doelen op te stellen voor het komende jaar. Terwijl anderen het nogal kunstmatig vinden om enkel op 1 januari  doelen op te stellen.

Hoe jij er ook tegenover staat, ik geef alvast mijn beste tips om haalbare doelen op te stellen, of jij ze nu graag op 1 januari stelt of gelijk welke andere dag.

Help! Ik heb me overeten, wat nu?

Zat 27/11/2021

Het overkomt ons allemaal wel eens. We eten iets dat we zodanig lekker vinden, dat we er eigenlijk te veel van eten. Of we komen thuis van een hectische dag en het enige waar we op dat moment zin in hebben is eten. Veel eten.

Wat de reden ook is dat je je overat, ik heb een aantal tips voor je om het discomfort achteraf wat te verminderen. Hier komen ze!

Dankbaarheid voor mijn lijf

Woe 03/11/2021

Wat een periode! Ziek, start van de samenwerking met praktijk Godai, mijn officiële proclamatie, terug ziek en de lancering van de gids.

Veel leuke dingen dus, maar ook het teken dat ik misschien iets te veel hooi op mijn vork genomen heb. De komende periode zal ik dus proberen die balans iets beter te bewaren.

De invloed van je gedachten

Ma 04/10/2021


De grootste eye-opener die ik ooit heb gehad over de invloed van je gedachten is het volgende: je gedachten zijn niet de waarheid.

De sneaky dieetcultuur

Woe 15/09/2021

Als je me al wat langer volgt, heb je me vast wel eens de term ‘dieetcultuur’ zien gebruiken. Maar wat is dat nu precies? In mijn eerste blog leg ik het graag even uit en toon ik je de sneaky manieren waarop de dieetcultuur ons probeert te beïnvloeden.