Over mij

Hey, ik ben Stephanie en ik ben diëtiste en gezondheidsbevorderaar. Ik help je graag je relatie met voeding en je lichaam te verbeteren. Geen eetregels of schuldgevoelens meer!

In 2019 studeerde ik af als diëtiste en voedingsdeskundige. Na mijn afstuderen merkte ik echter dat ik nog het één en het ander miste om effectief aan de slag te gaan als diëtiste. Tijdens deze opleiding werd namelijk sterk de focus gelegd op het  berekenen en opstellen van schema’s. Iets waar ik niet mee verder wou gaan.

In diezelfde periode ben ik in aanraking gekomen met intuïtief eten en Health at every size. Iets waar ik wél volledig achter stond. Hier ben ik me verder in gaan verdiepen en ik ben de master in gezondheidsbevordering gaan bijstuderen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Mijn visie en kennis rond gezondheid zijn er beide op vooruitgegaan.

In 2021 ben ik afgestudeerd als gezondheidsbevorderaar en sindsdien ben ik aan de slag als diëtiste. Zo kunnen we samen werken aan jouw gezondheid en relatie met voeding. Lijstjes en schema’s zal je bij mij niet vinden. Wel een gepersonaliseerde aanpak waarbij we echt gaan kijken wat bij jou en jouw levensstijl past. Tot binnenkort?

In dit webinar stel ik mezelf en mijn werking nog wat uitgebreider voor!


Ik bespreek er onder andere waarom een focus op het gewicht niet behulpzaam is en waarom ons gewicht eigenlijk niets over onze gezondheid zegt.